středa 27. ledna 2010

x KILGORE TROUT x



KILGORE TROUT byla česká kapela, která v roce 2004 odehrála pár koncertů a pak se rozpadla. Hráli brutální chaotickej emoviolence, ale na czehcore si u prvních koncertů napsali "vegan straight edge alkopunk", heh. Pro dvě třetiny kapely to byla první zkušenost v kapele, snad kromě Lógra, kterej hrával v KEVORKIAN, ALBION a EASTERN STAR a asi i někde jinde, a Marka, kterej měl za sebou už zkušenosti z !ÚL.. a VOICE INSIDE. Bylo to docela znát, ale mě se KxT hodně líbili, protože šli na krev. Jim to ale asi evidentně moc nesedělo, když vydrželi tak krátce :). Polovina KxT pak šla do LAKMÉ a tu a tam se členové objevili v dalších kapelách jako SPESxEREPTA, PHOENIX II nebo DAKHMA.

31.8.2004 - 007, Praha

První koncert proběhnul 31. Srpna 2004 s CHILDREN OF GAIA z Brazílie. Docela sranda, vzhledem k tomu, že některejm členům a členkám bylo v té době 18 (i míň), tak se přišli mrknout rodiče. KxT moc nikdo asi nepochopil, ale mě to docela dostalo. Na CHILDREN OF GAIA byl vtipnej pit, ze kterého je taky někde video.



1.9.2004 - Yacht, Brno
Druhej koncert proběhnul hned den na to v brněnském YACHTU společně s MORE BAD NEWS a FACEDOWN IN SHIT, kapelou toho času vycházející na CrimenthInc (pak myslím šli k Relapse nebo co), což byla scéna, ve které lidi v KxT v té době dost jeli :) Z Prahy se vyráželo dvěma zelenejma Felíciema a jelo se asi tři hodiny, protože proběhlo několik zastávek na obligátní svačinku. Na koncertu se hned na začátku nějak odesral aparát, takže vzniklo hrozné zdržení a myslím že to docela rozladilo i kapely. KxT i MBN dobrý, FACEDOWN IN SHIT byli hrozně zhulený a moc mě to nebavilo. Zábavný bylo, když zjitili, že KxT jsou sXe kapela a prosili je o jejich kupóny na piva, heh.



1.10.2004 - Paluba, Písek
Koncert v Písku byl jako vždycky super. Palubla vládla. Tady byli ještě RABIES, POSLEDNÍ PŘÁNÍ MRTVÉHO HUMANISTY, GREX a LAHAR. Lidi si trošku držely od kapely odstup, čemuž nasadil korunku Marek svým proslovem ve stylu "máme tady málo místa, mohli byste jít trochu dál?" Nikdo nereagoval. "To byl vtip!" Zas nikdo nereagoval. Pro mě to byl hudebně nejlepší koncert KxT



24.10.2004 - Milada, Praha
Tohle byl čtvrtej a podle mě poslední koncert KxT v původní sestavě. Pak jeli už jenom krátké třídenní tour do západních Čech, kde na basu hrála Evka z !UL.. Jako u většiny koncertů na Miladě, i tenhle začal strašně pozdě. Tentokrát byly nějaký problémy s aparátem... nebo přijela pozdě kapela? Už nevím. Taky si nepamatuju, co tam přesně hrálo za kapely, vybavuju si jen GAMENESS (výborné emo z Francie, zpěvák pak byl ještě v SONS OF SATURN když hráli v Jelení). Já jsem stíhal MHD, takže jsem vypadnul dost brzo.



Tak to je asi ke KxT vše, tonahoře je jejich letáček s textama, co rozdávali na koncertech.

1 komentář:

  1. Ahoj, prosím ťa, nemohol by si dať tie texty v lepšej kvalite, lebo ich nemôžem z tade prečítať. Keby si to oskenoval, alebo čo... dík moc!!!!!

    OdpovědětVymazat